Leukste zwembaden van Limburg

Ga je op vakantie naar Limburg? In onze zuidelijke provincie is het zeker in de zomer vaak erg warm. Op vakantie is het dan erg lekker om even verkoeling te zoeken in een zwembad! Maar ook bij wat slechter weer, in de herfst of winter is het heerlijk om even te ontspannen in het (warme) water van het zwembad. Welke zwembaden in Limburg zijn nou aanraders? Wij hebben het voor je op een rij gezet!

Fun Beach Panheel

Fun Beach is eigenlijk geen zwembad, maar een strand. Er is ontzettend veel te beleven! Het strand heeft een Blauwe Vlag en toont daarmee aan dat het schoon en veilig is. Bij Fun Beach kun je heerlijk op een handdoek ontspannen in de ligweide, maar als je echt aan actie toe bent kun je terecht in het Aquapark! Om heerlijk te recreëren kun je ook een kano huren, gaan suppen of ronddobberen op een drijfmat.

Mosaqua Gulpen

In het subtropische zwemparadijs Mosaqua waan je je in de jungle! Naast de wildwaterbaan, glijbanen en het gewone gedeelte om te zwemmen kun je hier ook heerlijk ontspannen in een whirlpool, stoomcabine of infraroodcabine. Voor kleine kinderen is er een avontuurlijk piratenschip en voor de allerkleinsten een apart Junglebad.

Thermaalbad Arcen

Voor wie toe is aan echte ontspanning en wellness is het Thermaalbad in Arcen een aanrader. Met bubbelbanken, een waterval en whirlpools is het hier heerlijk vertoeven. Bovendien zijn er verschillende sauna’s, rustruimtes en is het mogelijk om tegen een kleine toeslag gebruik te maken van de stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna’s en de zonnestudio.

Zwembad De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen beschikt over een heerlijk binnen- en buitenbad. Zowel buiten als binnen zijn er aparte baden voor de allerkleinste gasten. In het binnenbad is een super lange glijbaan, een heerlijk bubbelbad en een stroomversnelling. Buiten is er bij het zwembad een heerlijke ligweide en zijn er trampolines waar de kinderen alle energie op kwijt kunnen!

Bekijk ook eens: