Leukste zwembaden van Zeeland

Ben je op zoek naar een vakantie in Zeeland of een dagje uit? Dat is het uiteraard heerlijk om in de zomer afkoeling te zoeken in het water. Helaas is onze zee vaak te koud om in te zwemmen en kun je daarom beter bij een (buiten)zwembad terecht. Ook bij slechter weer is het ideaal om in een overdekt zwembad de dag vol te maken. Maar welke zwembaden in Zeeland zijn echte aanraders? Wij hebben het voor je op een rij gezet!

All-weather zwembad ‘de Pekelinge’

Het all-weather zwembad op de Camping Pekelinge is echt uniek. In de zomer verandert het zwembad in een buitenzwembad en zodra het weer minder mooi is verandert het zwembad in een overdekt binnenbad. Het water is warm en ongeveer 1.40 meter diep. De lengte van het zwembad is zeer geschikt om in de ochtend baantjes te trekken. In het zwembad bevindt zich een gave glijbaan van ruim 65 meter lang. Deze glijbaan is vanbinnen op een bijzondere manier gekleurd waardoor elke afdaling een plezier is voor alle leeftijden. Een stroomversnelling en een bubbelbad maken het zwembad helemaal compleet! Er is ook een apart kleuter- en peuterbad aanwezig.

Zwemparadijs ‘De Parel’

Zwemparadijs De Parel bij Hof Domburg is een ideaal zwembad om een dagje te gaan zwemmen met je hele gezin. Ook kun je er een kinderfeestje vieren! Er is zowel een binnenbad als buitenband. Natuurlijk is er een kleuter-en peuterbad aanwezig voor de allerkleinsten. Bij zwemparadijs De Parel is er naast een 79 meter lange glijbaan een unieke pelikaanduik aanwezig. Hier kapt de glijbaan halverwege af en maak je een vrije val het water in! Zwembad de Parel heeft ook een snelstroomrivier, verschillende bubbelbaden, 3 saunacabines, infrarood sauna en een prettige zonneweide om van de zon te genieten tijdens mooie zomerse dagen.

Juultjes’ zwemparadijs

Op camping Julianahoeve kun je Juultjes’ zwemparadijs vinden. Dit prettige zwembad is uitermate geschikt om in de ochtend baantjes te trekken maar beschikt ook over alle faciliteiten voor kinderen. Er zijn babyvoorzieningen, babydobbers, een heerlijk warm peuter- en kleuterbad en een speciale peuterglijbaan. De kleintjes komen niks te kort dus! Ook voor wat oudere kinderen en volwassenen is er voldoende te beleven. In het zwembad kun je een ritje wagen in de turboglijbaan van ruim 80 meter met gave lichteffecten. Lekker relaxen kan in een whirlpool of het stoombad. Willen de kinderen lekker spelen? Dat kan in het grote spraypark! Bij mooi weer is deze waterspeeltuin geopend waar niemand uitgespeeld raakt.