Paradijselijk genieten

Er zijn heel veel campings met zwembad in Nederland, waar je lekker kunt ontspannen en baantjes trekken. Ben je een echte waterrat? Dan is een camping met een zwemparadijs echt iets voor jou! Wat maakt een zwemparadijs anders dan een gewoon zwembad? Een zwemparadijs is doorgaans een groot zwembad met vele mogelijkheden voor recreatief zwemmen. Ofwel: er zijn meerdere baden en waterobjecten aanwezig. Een subtropisch zwemparadijs heeft, zoals het woord het al doet vermoeden, een tropisch klimaat binnen. Dit betekent dat de lucht- en watertemperatuur warmer zijn. Een zwemparadijs herken je bovendien aan waterglijbanen, wildwaterbanen, bubbelbaden en nog veel meer waterattracties!

Naast zwemparadijzen bestaan er ook nog sprayparks. Een spraypark is een grote spetterspeeltuin waar droog blijven geen optie is! Fonteinen, spuiters en splashers zorgen voor uren speelplezier! Sprayparks zijn vaak niet overdekt en daardoor alleen bij mooi weer geopend.

Op een camping met een zwemparadijs kun je je uren vermaken in het water! Nederland is tal van zwemparadijzen rijk. Een paar hiervan worden hieronder uitgelicht.

Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve in Renesse (Zeeland) heeft een zwembad om heerlijk baantjes te trekken, een whirlpool en een stoombad. Hou je van uitdaging? Dan is de bijna 80 meter lange turboglijbaan met lichteffecten echt iets voor jou! Voor de allerkleinste gasten is er een peuter- en kleuterbad met eigen glijbaan. Bij mooi weer is het spraypark geopend. In deze spetterspeeltuin blijft niemand droog! Even uitrusten of toekijken kan vanaf het naastgelegen terras.

Meer over Camping Julianahoeve

 

Campings Zeeuwse Kust

Camping Zeeuwse Kust in Renesse (Zeeland) biedt het hele jaar door uren speelplezier! In het zwembad kun je heerlijk zwemmen en zijn er twee peuterbadjes en een kleine glijbaan voor de kleinste gasten. Achter het zwembad is de overdekte waterspeeltuin gelegen. Het speelschip heeft onder andere een glijbaan, waterdouche en waterelementen voor de kleine gasten. Bij mooi weer is ook het spraypark geopend! Met meerdere glijbanen en waterelementen kun je hier heerlijk afkoelen!

Meer over Camping Zeeuwse Kust

 

Camping Haeghehorst

Camping Haeghehorst ligt in Ermelo (Gelderland). Begin je duik in het zwembad op avontuurlijke wijze door de waterglijbaan met coole lichteffecten te testen! In het zwembad kun je heerlijk vrij zwemmen in het warme water. Even bijkomen kan in de brubbelbruisbank! Er is een apart kinderbad met leuke elementen. In de zomermaanden zijn de buitenbaden geopend. Er is een kinderbad voor de kleinste gasten en een zwembad van 1.40 meter diep voor de grotere kinderen en volwassenen. Apart van het zwembad, tussen de campingvelden is bovendien nog een waterspeeltuin waar water, schoon zand en diverse speeltoestellen urenlang speelplezier bieden!

Meer over Camping Haeghehorst

 

Weet jij al naar welk zwemparadijs je gaat?