Zwemmen in Gelderland

Een duik nemen in Gelderland? Ja dat kan! Gewoon, in één van de vele zwembaden die de provincie rijk is! Of je nu op zoek bent naar een camping of vakantiepark met zwembad of zomaar een dagje wilt gaan zwemmen in Gelderland: dit is een greep uit de mogelijkheden.

Subtropisch zwembad

Gelegen midden op de Veluwe in Kootwijk ligt het subtropisch zwembad Gelderland: Zwembad De Berkenhorst. Het zwembad is zeven dagen per week geopend en tijdens feestdagen en schoolvakanties gelden er zelfs verruimde openingstijden. Ben je geen vakantieganger op De Berkenhorst, dan kun je gewoon een kaartje kopen en ook heerlijk komen genieten! Naast een zwembad met glijbaan en apart kinderbad heeft het zwembad ook een stroomversnelling en wellnessmogelijkheden waaronder een sauna met dompelbad, snelbruiner en Turks stoombad.

Binnen- en buitenbad

Een uniek zwembad waarbij het binnenbad omgetoverd kan worden tot buitenbad? Dat bestaat! Bungalowpark Gelderland in Hoenderloo beschikt over een zwembad met wegschuifbaar dak. Naast het zwembad is een zonneterras aangelegd zodat je hier tijdens mooie dagen heerlijk kunt genieten! Ook Camping Jutberg beschikt over zo’n bijzonder 2-in-1 zwembad.

Camping Haegehorst in Ermelo beschikt over zowel een binnen- als buitenbad. Het binnenzwembad beschikt over onder andere een spectaculaire glijbaan met lichteffecten en een bruisbank met bubbels om heerlijk te ontspannen.

Wellness

Behalve zwemmen ook even de sauna in? Op Camping de Bosgraaf is dat geen probleem! Er zijn twee unieke barrelsauna’s, geschikt voor maximaal 4 personen per sauna. Na de sauna en een verfrissende douche, duik je eenvoudig nog even het zwembad in.

Natuurlijk is dit overzicht met zwembaden bij lange na niet compleet! Weet jij nog een leuk zwembad in Gelderland wat absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten!