Zwemmen maar!

Met een zwembad op de camping hoef je je geen moment te vervelen! Lekker spetteren, dobberen, baantjes trekken en jezelf laten meevoeren in de stroomversnelling. Op warme zomerdagen is een plons in het buitenbad lekker verkoelend, terwijl je in de herfst en winter juist lekker opwarmt in het subtropische binnenzwembad.

Geen zand tussen je tenen, geen ijskoude golf over je heen en geen zorgen of dat gekriebel langs je been een kwal is of iets anders. Zo zijn er nog veel meer voordelen te verzinnen van zwemmen in het zwembad! Veel mensen vinden een zwembad veel fijner dan zwemmen in zee of in een meer. Bovendien zijn de voorzieningen bij het zwembad op de camping goed geregeld! Toilethokjes, douches, toezicht van een badmeester… Je kunt onbezorgd een middagje naar het zwembad!

Praktisch alle zwembaden bieden naast een gewoon bad, ook een peuter- of kleuterbadje aan. Deze vaak omheinde zwembaden zijn speciaal ingericht voor de allerkleinsten. Zo is het water er ondiep, is de bodem voorzien van een anti slip-laag om valpartijen te voorkomen, zijn er speeltoestellen speciaal voor de kleintjes en genoeg mogelijkheden voor jullie als ouders om toezicht te houden. Zijn je kinderen al wat ouder, dan zijn ze vast aan actie toe! Zwemparadijzen bieden meterslange waterglijbanen, stroomversnellingen en duikplanken. Wie gaat het snelste door het water?

Ardoer biedt heel veel mogelijkheden op gebied van camping met een zwembad. Campings met een binnenbad, buitenbad, glijbanen en nog veel meer! En als je op zoek bent naar een beetje extra luxe, dan zijn er zelfs campings met wellness faciliteiten! Bekijk hier alle Ardoer campings met zwembad.

Heb je helaas een camping geboekt zonder zwembad? Gelukkig zijn er genoeg alternatieven! Vaak kun je tegen betaling een zwembad op een naburige camping of vakantiepark bezoeken. Ook vind je in de steden en toeristische dorpen rondom de camping vaak wel een zwembad. En bij warm weer kun je altijd een opblaasbaar zwembadje neerzetten en vullen voor uren speelplezier!