Zwemvakantie met kinderen

Zwemmen in het binnen- of buitenzwembad tijdens je vakantie op één van de leukste campings van Nederland: het ultieme vakantiegevoel! Vergeet dus niet de badkleding in te pakken voor vertrek! Heb je jonge kinderen, vergeet dan ook de zwembandjes niet. Leg de zwemspullen bovenin de tassen of koffer zodat je ze snel bij de hand hebt. Zo kunnen de kinderen bij aankomst gelijk het zwembad in springen na de lange rit in de auto! Ook leuk om mee te nemen: een opblaasband of -dier voor een hoop plezier voor jong en oud. Ga samen met je kind(eren) het zwembad in voor een spetterende middag.

Diverse campings hebben glijbanen waar de kinderen van af kunnen roetsjen! De campings van Ardoer zijn zeer kindvriendelijk ingericht zodat je kan genieten van een fijne vakantie op de camping. Met mooi weer kunnen jullie plezier maken in het buitenzwembad en tegelijkertijd genieten van het lekkere zonnetje. Vergeet niet om regelmatig zonnebrand te smeren met al dat gespetter! Gaan jullie in het najaar of in de lente op vakantie? Of is het net wat minder mooi weer? Dan kan je gebruik maken van het binnenzwembad voor uren zwemplezier.

De allerkleinsten

Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk ook peuter- en kleuterbaden aanwezig, zodat ook zij lekker van het water kunnen genieten en kunnen spelen! Bij de meeste zwembaden op de campings van Ardoer zijn diverse speel- en waterelementen zoals spuitdieren aanwezig voor het vermaak van de allerkleinsten. Ook voor de oudere kinderen zijn er diverse speel- en waterelementen of zelfs een waterspeeltuin aanwezig zodat zij zich geen moment vervelen in het zwembad!

De supersnelle glijbanen in het zwembad kunnen we natuurlijk niet vergeten. Op sommige campings zijn er glijbanen van wel 65 meter lang aanwezig in het binnen- of buitenzwembad, als dat niet gaaf is! Niet alle spectaculaire elementen in de zwembaden kunnen genoemd wordt, want dan zijn we uren verder… Dus kom het zelf beleven tijdens een vakantie op een familiecamping in Nederland!